Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nieuws

Voorkomen is beter dan genezen,13/03/2014
Categorie:Chapes

DE GEZONDHEID VAN UW ONDERVLOER IS BELANGRIJK.
 

Problemen met vloerafwerkingen blijken in 83% van gerapporteerde gevallen voort te komen uit de ondervloer. (WTCB Publ…9895)

U bouwt geen huis op los zand. Letterlijk of figuurlijk; een gezonde en correcte basis zijn essentieel voor het voorkomen van later leed in uw bouw- of renovatieproject. Als gespecialiseerd aannemer ondersteunt Subfloors de ondervloeren in uw project volgens de aanwezige behoeftes, op maat van uw gekozen vloerafwerking. Onze mensen zijn doorgedreven opgeleid binnen een diversiteit van systemen en mogelijkheden. 

Geen diverse partijen voor 1 taak: het realiseren van uw correcte ondervloer is onze missie. Van uitbraak tot nivelleren en uitpassen, podiumbouw, isoleren, chapen en egaliseren,... tot en met het plaatsen van innovatieve droogbouwsystemen. Wij staan u bij van concept tot en met uitvoering.

Naast beheersing van de klassieke ondervloeren volgen wij ontwikkelingen en markt-innovaties op de voet, om zo uw ideale partner te mogen zijn voor een doordacht samenstellen van het vloerpakket.

Subfloors staat als u bij met raad, daad en expertise zodat u krijgt wat u nodig hebt: kwaliteit en zekerheid. 

terug naar overzicht